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カンティナ・ディ・モンテフォルテ、ダルポーネ
Cantina di Monteforte, Monteforte d' Alpone


イタリア, ヴェネツィア
Italy, Veneto


カンティーナ・ディ・モンテフォルテワイン醸造業者組合は1952年に設立されました。毎年短期間しか使わない高額の設備装置を共有するために、近隣や友好的な競争相手のむしろパートナーシップに近い小規模なものから始められました。時がたつにつれて、パートナーシップの利点がより明白になったので、その地域のたくさんの小さな醸造業者の組合に成長しました。

この数十年間にブドウ栽培の知識や手法は大幅に進展しました。それと同時に、近代的だが高価な設備装置によって、組合は自分たちのワインの質をさらに向上させることができました。確かに、あるエステイトの知識のあるワイン生産者によって造られたワインと比べて、組合が造ったワインの一つの欠点はテロワールの特有の独自性や際立った特徴がないことでした。すごいワインの個性は、多くの場合そのワインの魅力を創り出します。

カンティーナ・ディ・モンテフォルテはそのような留意すべき事柄を承知していて、異なったワインブランドを次々に作り上げました。テッラ・ディ・モンテフォルテブランドは、優れたカンティーナ・ディ・モンテフォルテワインの紹介の媒体です。特定地域で一緒に栽培されたブドウの木から全てのブドウは収穫されます。テッラ・ディ・モンテフォルテワインも、特に経験豊富なワイン生産者たちによって個別的に造られています。

イタリアの一番大きなブドウ栽培地域ではありませんが、肥沃なベネット州はヴァルポリチェッラ(赤)、ピノ・グリージョ、ソーヴィニヨン・ブラン、ソアヴェ、フリウラーノ(全て白)のような、最もよく知られている好評なイタリアワインをたくさん造っています。



The association of vintners Cantina di Monteforte was created in 1952. It started small, more like a partnership of neighbours and friendly competitors to share expensive equipment which was only used for a short period each year. Over time, as the merits of the partnership became more apparent, it grew into becoming an association of a large number of small vintners in the area.

During the last decades the knowledge and methods of vine growing have evolved considerably. At the same time modern but expensive equipment has enabled associations to further improve the quality of their wines. No doubt, one draw-back of wines made by associations is that they lack the particular identity of terroir and distinctive character as compared to wines made by knowledgeable wine-makers of an estate. Such individuality of a wine often creates its appeal.

Cantina di Monteforte is aware of such consideration and has, in turn created different Brands for their wines. The Terre di Monteforte wines, which are their showcase of superior Cantina di Monteforte wines, all derive from grapes grown on well exposed hills of volcanic origin All grapes are harvested from vines which grew up together in a specific area. Terre di Monteforte wines are also created individually by particularly experienced wine-makers.

Although not Italy’s largest vine growing area the fertile Veneto region produces many of Italy’s most well-known and appreciated wines such as Valpolicella (red), Pinot Grigio, Sauvignon Blanc, Soave and Friulano (all white).

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