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アルトス・ビティクルトレス・イ・ボデグェロス
Altos Viticultores y Bodegueros


スペイン, ラ・リオハ, リオハ(DOCa)
Spain, La Rioja, Rioja (DOCa)


アルトスRは、ラリオハのアラベサ地区にあるラガーディアの町のワイナリーです。この地域で育つブドウは、紀元前2世紀に遡ります。ブドウ園は、ラガーディア、エルヴィラル、クリパン周辺のリオハの最高のブドウ栽培地域の中心にあり、カンタブリア山脈の斜面にある標高約700mに位置しています。ブドウを栽培するための微気候は、乾燥した夏、暑い日から暑い日、寒い夜に優れており、山は北の湿気と寒さから地域を保護します。すべてのワインは、20〜40年前のブドウで栽培されたブドウから作られています。

アルトスは、ブティックワイナリーと呼ばれるものです。ワイナリーは2006年にスペインで最も尊敬され経験豊富なフィンカ・ソブレノイン・トロのロベルト・サン・イルデフォンソとラ・マンチャのボデガス・ムニョスのビエンベニド・ムニョスによって設立されました。どちらもスペインのさまざまな地域で有名で評判の高いワインメーカーです。彼らは一緒になってエレガントな最新のリオハワインのビジョンを生み出し、それ以来、アルトスワインのさまざまなグレード(Roble、Crianza、Reserva、Pigeage)が国内外で多くの賞を受賞しています。両方のワインメーカーは、ボルドージャンマルクサウブア(以前はシャトーオーブリオン)の有名な空飛ぶワインメーカーによってその努力を支えられています。すべてのブドウは(機械的にではなく)手動で収穫され、その後に2段階のブドウ選択プロセスが続くことに注意する必要があります。ワインはフランスとアメリカのオーク樽で厳選された期間熟成されてから瓶詰めされます。



Altos R is an estate and a winery in the town of Laguardia which is located in the Alavesa area of La Rioja. Vine growing in the area dates back to the 2nd century B.C. The vineyards are located in the heart of Rioja's best vine growing areas around Laguardia, Elvillar and Kripan at a height of about 700m on the slopes of the Sierra de Cantabria. The microclimate for growing vines is excellent with dry summers, warm to hot days and cool nights while the mountains protect the area from humidity and cold of the north. All wines are made from grapes grown on 20 to 40 years old vines.

Altos is what one might call a boutique winery. The winery was established in 2006 by two of Spain's most respected and experienced professionals Roberto San Ildefonso of Finca Sobrenoin Toro and Bienvenido Munoz of Bodegas Munoz in La Mancha. Both are well known and reputed wine-makers in different regions of Spain. They came together to create their vision of an elegant up-to-date Rioja wine.Since then the different grades of Altos wines (Roble, Crianza, Reserva and Pigeage) have won many awards nationally and internationally. Both wine-makers are helped in their endeavours by the well-known flying wine-maker from Bordeaux Jean-Marc Sauboua (previously Chateau Haut-Brion). It should be noted that all grapes are harvested manually (rather than mechanically) which is followed by a two-step grapes selection process. The wines are aged for selective periods in French and American oak barrels before being bottled.

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