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ヴィリャ・コンチ・セレクシオネ・ブルット、ヴィラ・ロドーナ
Villa Conchi, Vila-Rodona

無題ドキュメント
完璧さへの思いを抱いて造られた特徴のあるカヴァです。そのカヴァの創造者、(スペインワインの名士でもある)フレス・ガラレータ(Jules Galarreta)は、際立ったフローラルの香りのあるエレガントで新鮮な最新のカヴァという彼の夢に到達するのに20年以 上かかりました。“彼のカヴァ”を生産するために、彼が必要としている品質とスタイルのブドウを育てられると確信される地域であったので、彼はついにペネデス(Penedes)の中心部にあるモンセラー(Montserrat)を選びました。 モンセラートは、バルセローナからさほど遠くない、1,200メートルを越える高い山に位置しています。この地域はヨーロッパの最古のブドウ栽培地の一つで、リオハに次ぐスペインの最高のブドウ栽培地域と見なされています。高山地では確実に夜間は冷温で、日中は陽光にあふれて高温です。ブドウはゆっくりと育ち完熟し、そのブドウから造られたワインの新鮮さを長 持ちさせる高い酸度も保つという、ブドウにとっては理想的な環境です。 伝統的なカヴァは三種類のブドウ品種、つまりマカベオ(Macabeo)、チャレッロ(Xarello)、パレリャーダ(Parellada)を使用して造られます。カヴァの品質とスタイルの違いは、ブレンドの最終配合によります。チャレッロは高濃度のレスベラトロールを持つ品種で、酸味と結合されて長期保存に役に立つ強力な抗酸化物質を持っているのです。マカベオは様々な繊細な果実の風味があるニュートラルなブドウで、長期熟成されたカヴァに上品なフローラルな香りをもたらせます。パレリャーダはカヴァに優雅さ、繊細さ、フィネスを与えますが、そのためにはこのブドウは高地で栽培されなければなりません。シャルドネブドウ品種を加えることは、ボディに果実味と上品さが漂い、多様性をもたらすのでワインの仕上がりに大きく貢献します。 A CAVA with distinction, made with a passion for perfection. It took its creator Jules Galarreta (a famous Spanish wine personality) more than 20 years to achieve his vision of a modern, elegant and fresh Cava with distinctive floral aromas. He finally selected Montserrat, in the heart of Penedes, as the area which would guarantee him to grow the quality and style of grapes which he required to produce "His Cava". Montserrat is located high up in the mountains at over 1,200 meters, not too far from Barcelona. The area is one of Europe's most ancient viticultural areas. After Rioja it is considered one of Spain's best vine growing areas. The high mountain area ensures cool temperatures during the night and sunny, hot temperatures during the day. Ideal for grapes to grow slowly and ripen fully, yet retain a high degree of acidity which in turn provides the wine with long lasting freshness. Traditionally Cava is made using three grape varieties i.e. Macebo, Xarel-lo and Panellada. The quality and style difference of a Cava lies in the composition of the blend. Xarel-lo is the variety with the highest concentration of resveratrol, a powerful antioxiodant which, combined with the acidity, is beneficial for long ageing. Macebo is a neutral grape with delicate orchard fruit flavours. The grape provides long-aged Cava with delicate aromas. Parellada provides Cava with elegance, delicacy and finesse. For this the grape has to grow in a high altitude area. The addition of the Chardonnay grape variety further contributes to the final wine as the variety brings in body, fruit and notes of elegance.  
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